019-10 24 42 info@okkc.se

Skalfasader

Skalfasader, eller porslinsfasader, är en estetisk behandlingsmetod för dig som vill ändra tändernas form och/eller färg. Med skalfasader kan du rätta till trasiga, missfärgade, sneda eller ojämna tänder på ett bestående sätt.

Anpassat för dig

Skalfasader är tunna skal i keramik eller komposit som limmas fast direkt på tanden, eller de tänder som ska förändras. Skalfasaderna framställs individuellt för varje tand, vilket gör att passformen för din skalfasad alltid blir perfekt. Tillsammans med tandläkaren anpassar ni ditt nya leende utifrån dina förutsättningar och önskemål.

Vanliga frågor:

Hur länge håller skalfasader?

Tar du hand om dina skalfasader kan de hålla upp till 25 år.

Ring oss på 019-10 24 42

Få en tid direkt eller svar på dina frågor.

Vad är skalfasader?

Skalfasader blir allt mer populärt i dagens samhälle och en av anledningar är att det är ett snabbt och effektivt ingrepp som gör en stor skillnad på ditt leende. Tar du även hand om dina tänder och skalfasader kan de hålla upp till 25 år.

För att få plats med skalfasader slipas en liten del av dina tänder ned. Sedan tar tandläkaren ett avtryck på tänderna och ett nytt ytskikt tillverkas och monteras på tänderna. Materialet kan vara i porslin eller komposit och slutresultatet blir att fasaderna ser lika naturliga ut som dina riktiga tänder. När en skalfasad väl sitter fast fungerar fasaden som en del av din tand.

Hur mycket kostar skalfasader?

Har du börjat fundera på skalfasader är självklart priset en viktig faktor i ditt beslut. Priset är olika för alla kunder hos oss då skalfasader är individuellt anpassade för varje tand. Även ditt val av material, hur avancerat ingreppet är, tidsåtgång och dina förväntningar påverkar priset. Det är därför alltid bäst att du bokar en konsultation hos oss för att efter det få ett kostnadsförslag på dina skalfasader. 

 

.

Vill du boka tid?
Eller har du en fråga?

Ring oss direkt eller fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

    Jag vill boka tid.Jag vill ställa en fråga.

    Örebro Käkkirurgiska Centrum allmäntandvård specialist estetik

    019-10 24 42

    Grubbensgatan 2, Örebro

    .