019-10 24 42 info@okkc.se

Våra priser

Första gången du besöker oss börjar vi alltid med en basundersökning där vi går igenom dina tänder för att se din tandstatus och om det finns behov av fortsatt behandling. Finns det behov för vidare behandling lämnar tandläkaren ett förslag på pris och en behandlingsplan. Våra priser är konkurrenskraftiga och längre ner på sidan kan du se vår prislista.

Tandvårdsbidrag

Varje år får du ett tandvårdsbidrag som du kan använda vid behandling hos oss. Bidraget registreras hos oss och förfaller efter 2 år om du inte utnyttjat ditt tandvårdsbidrag. Se därför till att besöka oss regelbundet för att ta del av ditt tandvårdsbidrag. Det allmänna tandvårdsstödet är på 300 – 600 kr per år beroende på din ålder.

Ring oss på 019-10 24 42

Få en tid direkt eller svar på dina frågor.

Vanliga frågor inför ditt besök:

Vilka betalsätt erbjuder ni?

Du betala med betalkort som Visa, & Mastercard. Vi tar även betalning via swish & faktura efter vi fått en godkänd miniupplysning på dig. Notera att vi inte tar American Express.

Går det att dela upp betalningen?

Du kan dela upp din betalning hos oss efter att vi genomfört en miniupplysning som skall bli godkänd. Efter att du blivit godkänd kan du dela upp din betalning.

Kan jag använda mitt tandvårdsbidrag?

Det går bra att använda ditt tandvårdsstöd och högkostnadsskyd hos oss. Vi kontrollerar alltid hur mycket bidrag du har innestående och frågar om du vill använda det. Bidraget är mellan 300 – 600 kronor per år.

Har ni lediga tider snabbt?

Är du i behov av akut tandvård har vi ofta tider redan samma dag. Vid mindre akuta tider kan vi erbjuda tid inom 2 veckor. Ring till oss så hjälper vi dig.

Hur blir jag kund hos er?

För att bli kund hos på oss på Örebro Käkkirurgiska Centrum behöver du bara ringa oss på 019-10 24 42 eller fylla i formuläret som du hittar här ».

Hur lång tid tar ett tandläkarbesök?

Första gången du besöker oss börjar vi alltid med en grundlig undersökning av dina tänder. Besöket tar då mellan 30-50 minuter.

Våra Priser

Nedan ser du våra priser på tandvård. Notera att nämnda priser är från-priser eftersom priset kan variera beroende på tandposition, omfattning och svårighetsgraden på din behandling.

Innan din behandling lämnar alltid tandläkaren ut ett kostnadsförslag och en behandlingsplan som du kan ta ställning till. För att få ett kostnadsförslag behöver du bara kontakta oss på 019 – 10 24 42 så bokar vi en tid till dig.

Basundersökning: 1100 kr
Akut undersökning: Från 600 kr
Fyllning/lagning: Från 1000 kr
Tandblekning: Från 1 895 kr per käke
Rotfyllning: Från 4100 kr
Tandhygienist: Från 725 kr
AirFlow: Från 500 kr
Tandimplantat: Från 14 275 kr

.

Vill du boka tid?
Eller har du en fråga?

Ring oss direkt eller fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

    Jag vill boka tid.Jag vill ställa en fråga.

    Örebro Käkkirurgiska Centrum allmäntandvård specialist estetik

    019-10 24 42

    Grubbensgatan 2, Örebro

    .