019-10 24 42 info@okkc.se

Om Örebro Käkkirurgiska Centrum

Örebro Käkkirurgiska Centrum är en specialisttandvårdsklinik med fullservice. Vi är medlem i Sveriges Privattandläkarförening och utför all form av allmäntandvård, estetiktandvård och specialisttandvård. Tack vare vår expertis tar vi emot patienter med remisser från andra tandläkare-/kliniker som inte har specialistkompetens inom käkkirurgi, oral protetik och oral radiologi.

Vi erbjuder

Utöver specialisttandvård som utgör vår kärnverksamhet erbjuder vi även allmäntandvård till patienter som söker oss för just detta. Blir en behandling komplicerad så kan du känna dig trygg då vi har våra specialister nära till hands. Alla våra specialister, tandläkare och tandhygienister är vana att samarbeta för att ge dig bästa omhändertagande.

Våra specialister tar emot remisser från andra privata tandläkare och övriga vårdgivare. Har du ingen remiss, då kan du skicka en egen vårdbegäran till oss här på kliniken för att träffa våra specialister direkt. Klicka på knappen nedan så kommer du till en sida där du kan ladda ned en blankett. Den ska du fylla, skriva under och sedan posta till oss. 

Nyfiken på narkosbehandling?

Känner du tandvårdsrädsla? Vi erbjuder narkosbehandling för till exempel visdomstandskirurgi, implantatoperation och benförbättringar inför implantatbehandling.

Under narkosen är du sövd av vår narkosläkare och kommer inte att känna någon smärta. Vi kan då utföra alla typer av kirurgiska åtgärder, även mycket omfattande behandlingar.

Du är välkommen att ringa eller maila oss om du har frågor om narkosbehandling.