019-10 24 42 info@okkc.se
Tandläkare i Örebro

Ring och boka tid

019-10 24 42

eller

JUST NU erbjuder vi ett begränsat antal kostnadsfria konsultationer för tandimplantat. Ring och boka ett besök på 019-10 24 42 redan idag. Välkommen!

Behöver du träffa en tandläkare akut?

Ibland uppstår plötsliga situationer där man är behov av en tandläkare akut. Det kan till exempel vara en situation där det uppstått en plötslig tandvärk, varit med om en olycka som skadat tänderna, tappat en fyllning, besvär med visdomständer eller problem med implantat eller annat som uppstått och anses vara akut.

Låt våra tandläkare hjälpa dig på bästa möjliga sätt. I första hand ser vi till att du blir av med värken. Skulle fler behandlingar behövas bokar vi in en ny tid.

Kontakta oss för en akut tandläkartid i Örebro.

Örebro Käkkirurgiska Centrum

Örebro Käkkirurgiska Centrum är en ny tandklinik i Örebro som finns på Grubbensgatan 2. Hos oss arbetar erfarna tandläkare, tandhygienister, käkkirurger och tandsköterskor. Alla med målet att ge dig Örebros bästa tandvård. Örebro Käkkirurgiska Centrum är fullt digitaliserad med det allra senaste inom modern tandvård. Allt från vanlig bastandvård till komplicerade implantatbehandlingar och kron- och broterapier.