019-10 24 42 info@okkc.se

Det är vi som arbetar på ÖKKC

På Örebro Käkkirurgiska Centrum får du den vård just du behöver. Här är du i goda händer oavsett om det gäller specialisttandvård eller allmäntandvården.

Specialisttandläkare

Haitham Afif

Specialist i käkkirurgi

Om Haitham:
Yrkeserfarenhet

Haitham Afif är specialist i käkkirurgi sedan 2016. Han har jobbat vid Sundsvalls Käkkirurgiska Klinik och Plastik- & Käkkirurgiska kliniken, USÖ.

Han jobbar idag på käkkirurgiska kliniken vid Mälarsjukhuset i Eskilstuna. Han är dessutom verksam som privat käkkirurg sedan många år tillbaka. 

Göran Jönsson 

Specialist i oral protetik

Om Göran:
Yrkeserfarenhet

Göran Jönsson är specialist i oral protetik sedan 1993. Han har jobbat vid Specialisttandvårdskliniken i Sundsvall i 27 år. 

Per Anders Nilsson

Specialist i käkkirurgi

Om Per Anders:
Yrkeserfarenhet

Per Anders Nilsson är sedan 2001 specialist i käkkirurgi. Som specialist tog han examen i Jönköping. Efter det har han arbetat på Sundsvalls Käkkirurgiska Klinik, King Faisal hospital i Saudiarabien och på Käkkirurgiska Kliniken i Gävle.

Tomas Perryd

Specialist i käkkirurgi

Om Tomas:
Yrkeserfarenhet

Tomas Perryd är specialist i käkkirurgi sedan 2004. Han har tidigare, under många år, arbetat på Plastik- & Käkkirurgiska kliniken, USÖ, där han har fokus på rekonstruktiv kirurgi. Han har en Master of Medical Science från Karolinska Institutet. Han är verksam och anställd inom praktikertjänst men också regelbundet hos oss på ÖKKC och opererar. Tomas och Haitham har tillsammans många komplicerade operationer på USÖ. 

Mats Säll

Specialist i oral radiologi

Om Mats:
Yrkeserfarenhet

Anette Fransson

Specialist i tandreglering

Om Anette:
Yrkeserfarenhet

Anette Fransson, specialisttandläkare i tandreglering (ortodonti) och disputerad inom sömnmedicin, tog specialistexamen i Örebro och har arbetat i offentlig sektor snart 44 år. Anette Fransson var utbildningsansvarig för specialistutbildningen i ortodonti i 10 år. Har arbetat i Stockholm som senior rådgivare i tandreglering, är kursgivare i odontologisk sömnmedicin och bedriver fortfarande viss forskning. Idag arbetar Anette Fransson som ortodontist i Region Värmland och på Örebro Käkkirurgiska Centrum.

Bli vår kollega

$

Allmäntandläkare

Thomas Engberg

 Leg. Tandläkare

Om Thomas:
Yrkeserfarenhet

Thomas är legitimerad tandläkare med bred erfarenhet.

Bli vår kollega

$

Tandsköterskor

Elisabeth Cetiner

Allmän-tandsköterska

Om Elisabeth:
Yrkeserfarenhet

Marie Nyström 

Operations-tandsköterska

Om Marie:
Yrkeserfarenhet

Anna Klara Bernövall

Allmäntandsköterska

Om Anna Klara:
Yrkeserfarenhet

Emmelie Linden Skinnars

Specialist-
tandsköterska i tandreglering

Om Emmelie:
Yrkeserfarenhet

Bli vår kollega

$

Tandhygienister

Eva-Lotta Carlsson

Tandhygienist

Om Eva-Lotta:
Yrkeserfarenhet

Bli vår kollega

$