019-10 24 42 info@okkc.se

Det är vi som arbetar på ÖKKC

På Örebro Käkkirurgiska Centrum får du den vård just du behöver. Här är du i goda händer oavsett om det gäller specialisttandvård eller allmäntandvården.

Specialisttandläkare

Haitham Afif

Specialist i käkkirurgi

Om Haitham:
Yrkeserfarenhet

Haitham Afif är specialist i käkkirurgi sedan 2016. Han har jobbat vid Sundsvalls Käkkirurgiska Klinik och Plastik- & Käkkirurgiska kliniken, USÖ.

Han jobbar idag på käkkirurgiska kliniken vid Mälarsjukhuset i Eskilstuna. Han är dessutom verksam som privat käkkirurg sedan många år tillbaka. 

Göran Jönsson 

Specialist i oral protetik

Om Göran:
Yrkeserfarenhet

Göran Jönsson är specialist i oral protetik sedan 1993. Han har jobbat vid Specialisttandvårdskliniken i Sundsvall i 27 år. 

Per Anders Nilsson

Specialist i käkkirurgi

Om Per Anders:
Yrkeserfarenhet

Per Anders Nilsson är sedan 2001 specialist i käkkirurgi. Som specialist tog han examen i Jönköping. Efter det har han arbetat på Sundsvalls Käkkirurgiska Klinik, King Faisal hospital i Saudiarabien och på Käkkirurgiska Kliniken i Gävle.

Tomas Perryd

Specialist i käkkirurgi

Om Tomas:
Yrkeserfarenhet

Tomas Perryd är specialist i käkkirurgi sedan 2004. Han har tidigare, under många år, arbetat på Plastik- & Käkkirurgiska kliniken, USÖ, där han har fokus på rekonstruktiv kirurgi. Han har en Master of Medical Science från Karolinska Institutet. Han är verksam och anställd inom praktikertjänst men också regelbundet hos oss på ÖKKC och opererar. Tomas och Haitham har tillsammans många komplicerade operationer på USÖ. 

Mats Säll

Specialist i oral radiologi

Om Mats:
Yrkeserfarenhet

Allmäntandläkare

Daniel Cavallin 

 Leg. Tandläkare

Om Daniel
Yrkeserfarenhet

Daniel Cavallin är legitimerad tandläkare och gjorde sin utbildning på Karolinska Institutet och har arbetat som allmäntandläkare sedan 2009. Han jobbar också på Hela Tanden i Kumla sedan 2014.

Thomas Engberg

 Leg. Tandläkare

Om Thomas:
Yrkeserfarenhet

Thomas är legitimerad tandläkare med bred erfarenhet.

Tandsköterskor

Elisabeth Cetiner

Allmän-tandsköterska

Om Elisabeth:
Yrkeserfarenhet

Marie Nyström 

Operations-tandsköterska

Om Marie:
Yrkeserfarenhet

Tandhygienister

Eva-Lotta Carlsson

Tandhygienist

Om Eva-Lotta:
Yrkeserfarenhet